Windmolens

Zonelektra levert Rutland windmolens. Het succes van deze windmolens ligt vooral in de degelijkheid en een goede stroomopbrengst. Door de ontwikkeling van een nieuw soort vliegtuigprofielbladen wordt een zeer hoog rendement bereikt, wat de stroomopbrengst optimaliseert.

Een kleine molen van bijvoorbeeld 900W kan voor een gemiddeld huishouden al interessant zijn, zeker in combinatie met zonnepanelen. De meeste omvormers van zonnepanelen stoppen namelijk hun activiteit zodra het lichtnet uitvalt. Om dan toch de opbrengst van uw panelen te kunnen benutten kan een stand-alone installatie uitkomst bieden. Om te zorgen dat de solaromvormers stroom blijven leveren, is een batterij accu’s nodig.

Deze accu’s hebben als extra voordeel dat ze overdag met ongebruikte zonnestroom geladen kunnen worden zodat u ook ’s avonds en ’s nachts uw eigen milieuvriendelijke stroom kunt gebruiken.

In de wintermaanden is er echter onvoldoende zon om uw accu’s op peil te houden. Om deze dip van duurzame energie op te vangen kunt u er voor kunnen kiezen om uw installatie uit te breiden met een windmolen. Windmolens draaien onafhankelijk van de seizoenen, overdag en ’s nachts. Zo kunt u onder alle omstandigheden over duurzame energie beschikken.

Prijzen kunt u per e-mail opvragen via onze contactpagina.